Brood­je ham­bur­ger met ched­dar

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans bijgerecht 4 personen
2 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de augurk met de zilverui, ketchup en de helft van de bieslook. Bestrijk de hamburgers met de olie. Rooster in 8 min. gaar. Keer halverwege en bestrooi met de geraspte kaas. Rooster de bacon 2 min. Keer halverwege.
  2. Halveer de broodjes. Leg ze met de snijkant heel kort op de barbecue. Blijf erbij, want brood verbrandt snel. Verdeel wat van het ketchupmengsel over de onderkant van de broodjes. Verdeel de bacon en tomaat erover. Leg er een hamburger met cheddar op en besmeer naar smaak met het ketchupmengsel. Bestrooi de rest van de bieslook en serveer direct.
video

Ham­bur­gers gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:30 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.