Fun­pas­ta met bo­log­ne­se­saus en ma­ïs

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
  2. Ui pellen en snipperen. In pan ui in olie fruiten. Gehakt erbij scheppen en rulbakken. Maïs uitlekken en samen met tomato frito door gehakt roeren. Geheel door en door warm laten worden.
  3. Komkommer schillen en in plakjes snijden.
  4. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met saus, kaas en plakjes komkommer serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.