Piz­za met as­per­ges en zalm

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 805 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 el olie. Bakplaat invetten met rest van olie. Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden. Asperges schoonmaken en in ca. 5 min. beetgaar koken. Pizzabodem besmeren met tomato frito. Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Asperges en zalm over pizza verdelen. Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca. 25 min. krokant bakken. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.