Rijst met kip en tut­ti­frut­ti

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien schoonmaken en snipperen. In braadpan boter verhitten en kip met zout en peper in 3 min. bakken. Spekblokjes en ui 5 min. meebakken. Komijnzaad en tomatenblokjes toevoegen, aan de kook brengen en geheel 10 min. laten sudderen. Tuttifrutti halveren, laatste 5 min. meewarmen en gerecht met zout en peper op smaak brengen. Kip met saus en rijst serveren. Lekker met komkommersalade en yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 135 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.