Ge­hakt met tut­ti­frut­ti en biet­jes

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tuttifrutti, ontbijtkoek, ei en zout en peper naar smaak door gehakt kneden. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. Aardappels in weinig water met zout in 15-20 min. gaarkoken. In koekenpan helft van boter verhitten en gehaktballetjes rondom bruinbakken. Bij bakvet 100 ml warm water schenken en gehaktballetjes in nog 10 min. gaarbraden. In andere pan rest van boter smelten. Bietjes, citroensap en zout hierin 10 min. smoren. Aardappels afgieten en met deksel op pan even laten droogstomen. Gehaktballetjes serveren met gekookte aardappels en bietjes.

Tip:

prijs per persoon 1.30 (in januari 2006)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.