Wrap met ge­smol­ten gei­ten­kaas en cour­get­te

Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.

(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm. 4 personen
3 104

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillschaal

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.
  2. Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen. Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.
  3. Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.

combinatietip:

Lekker met guacamole of pikante salsa

Tip:

Ook lekker met extra plakjes tomaat of reepjes rode paprika.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 650 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met ge­smol­ten gei­ten­kaas en cour­get­te

1
1
  • 200 g Hollandse geitenkaas met koriander
  • ½ courgette
  • 1 rode ui
  • 7½ g verse koriander

Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.

2
2
  • 4 tortillawraps

Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen.

3
3
  • 7½ g Hollandse geitenkaas met koriander

Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.

4
4
  • 4 el extra vierge olijfolie

Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.

combinatietip:

Lekker met guacamole of pikante salsa

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.