Piz­za an­sjo­vis

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 995 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met uiringen, ansjovis en olijven. Bestrooien met kaas. Pizza's op 2 roosters in midden van oven in 8-10 min. bakken. Komkommers schillen, in blokjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Komkommer mengen met dressing. Pizza's serveren met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 995 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 130 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.