Piz­za met pa­pri­ka en ge­rook­te kip

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 980 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 225 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en ui en paprika 5 minuten zacht bakken. Kipfilet in stukjes snijden en 1 min. meeverwarmen. Olijven en basilicum in stukjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met groenten-kipmengsel en bestrooien met olijven en basilicum. Kaas in dunne plakjes snijden en over pizza's verdelen. Helft van pizza's op rooster in midden van oven in 10 min. bakken. Herhalen met rest van pizza's (bij heteluchtoven kunnen de pizza's tegelijk worden gebakken). Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 980 kcal
  • eiwit 55 g
  • koolhydraten 124 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.