Ui­en­piz­za

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 795 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Sjalotten, uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In koekenpan sjalot, ui en knoflook 10 min. in olie fruiten. Salami in blokjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met sjalot, ui, knoflook en salami en kaas erover verdelen. Pizza's op 2 roosters in 8-10 min. bakken. Sla mengen met dressing. Pizza's serveren met sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.