Aard­bei-Mon­Choutaar­t

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

  • nagerecht
  • 8 personen
  • 365 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(737)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more? 8 personen
3 737

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm doorsnede ca. 22 cm

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).
  2. Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.
  3. Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 150 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Aardbei-MonChoutaart

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­bei-Mon­Choutaar­t

1
1
  • 500 g aardbeien

Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden.

2
2
  • 250 ml slagroom
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 200 g MonChou (verse roomkaas)

Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen.

3
3
  • 200 g chocolate chip cookies

Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).

4
4
  • 4 el abrikozenjam

Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken.

5
5

MonChou mengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.

6
6

Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen.

7
7
  • 1 el poedersuiker

Taart bestrooien met poedersuiker.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.