Wit­te­kool met ba­bi ket­jap en In­di­sche rijst

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Kool (evt. in keukenmachine) fijnsnijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in dunne reepjes snijden. In wok olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken. Vlees in wok scheppen en in ca. 5 minuten rondom bruinbakken. Kool en peperreepjes toevoegen en ca. 3 minuten meebakken (tot halfgaar). Ketjap en 1/2 kopje water erbij schenken en ca. 3 minuten zachtjes laten koken tot groente gaar is. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Kool-vleesmengsel op smaak brengen met zout, ketjap en peper. Rijst over vier borden verdelen. Kool met babi ketjap erbij scheppen. Serveren met atjar tjampoer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.