Pof­fer­tjes­to­ren

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Zet de oven aan op 175 °C. Schil de appels, snij ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snij de appels in dunne plakjes. Leg de plakjes appel op een bordje. Besprenkel de appel met citroensap.
  2. Leg de poffertjes op een bakplaat, schuif de bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de poffertjes ongeveer 1 minuut. Besmeer de poffertjes met hazelnootpasta.
  3. Zet vier borden klaar en bouw 2 poffertjestorens op elk bord, door om en om een poffertje en een plakje appel op elkaar te stapelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.