Ap­pel-no­te­nijs

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

IJs iets zacht laten worden. Appels schillen, halveren en klokhuis verwijderen. Appels grof raspen en mengen met citroensap. Noten grof hakken. Appel en noten door ijs scheppen. IJs tot gebruik weer in diepvries zetten. Chonelly's op vier borden leggen. Op elk bord 2 bollen ijs scheppen. (Overgebleven ijs niet opnieuw invriezen.)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.