Pof­fer­tjes­spie­sen

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 satéstokjes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Besmeer de helft van de poffertjes met hazelnootpasta. Leg de andere helft erbovenop en druk samen. Was de druiven.
  2. Steek de poffertjes en de druiven om en om aan een stokje. Bestrooi de spiesen met poedersuiker (uit het poffertjespak) en direct serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Poffertjesspiesen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pof­fer­tjes­spie­sen

1
1
  • 1 pak poffertjes

Besmeer de helft van de poffertjes met hazelnootpasta. Leg de andere helft erbovenop en druk samen. Was de druiven.

2
2
  • 12 pitloze druiven

Steek de poffertjes en de druiven om en om aan een stokje. Bestrooi de spiesen met poedersuiker (uit het poffertjespak) en direct serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.