Me­di­ter­ra­ne pof­fer­tjes

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • poffertjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Poffertjesbeslag maken van poffertjesmix, melk, ei en 2 eetlepels olie. Olijven in plakjes snijden. Olijven en kappertjes door beslag scheppen. Poffertjespan invetten met olie en verhitten. Van beslag ca. 40 poffertjes bakken. Poffertjes die klaar zijn warmhouden. Poffertjes over vier borden verdelen. Rest van olie erover sprenkelen en garneren met tomatentapenade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.