Kib­be­ling met kom­kom­mer­sa­la­de

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Helft van boter verhitten in koekenpan en aardappelballetjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Rest van boter verhitten in andere koekenpan en kibbeling bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen en halveren. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Tomaten en komkommer mengen met komkommerrauwkost en op smaak brengen met zout en peper. Kibbeling serveren met aardappelballetjes en komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 55 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.