Me­loen met rau­we ham

We kennen het als voorgerecht, maar het is ook een leuk hapje bij de borrel of tapas.

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje We kennen het als voorgerecht, maar het is ook een leuk hapje bij de borrel of tapas. 4 personen
4 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • meloenbolletjeslepel
  • 8 cocktailprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de meloen en schep met een lepel de pitten eruit. Met een meloenbolletjeslepel (of dessertlepel) 16 balletjes uit het vruchtvlees.
  2. Halveer de hamplakken. Rijg telkens een plakje ham en 2 meloenbolletjes aan de cocktailprikker.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Meloen met rauwe ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Me­loen met rau­we ham

1
1
  • 1 galiameloen

Halveer de meloen en schep met een lepel de pitten eruit. Met een meloenbolletjeslepel (of dessertlepel) 16 balletjes uit het vruchtvlees.

2
2

Halveer de hamplakken. Rijg telkens een plakje ham en 2 meloenbolletjes aan de cocktailprikker.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.