Me­loen­sa­la­de met rau­we ham

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plasticfolie
  • meloenbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pitjes uit meloenen verwijderen. Met meloenbolletjeslepel bolletjes uit vruchtvlees steken of er met theelepel grove krullen uit scheppen. Meloenbolletjes in kom omscheppen met honing, citroensap en kardemom. Kom afdekken met plasticfolie en 5-10 min. in vriezer zetten, zodat meloen door en door koud wordt. Ham in lange repen snijden. Bessen door meloen mengen en salade over vier borden verdelen. Hamrepen erop rangschikken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 6 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.