Var­kens­haas­sa­té met wor­tel­sa­la­de

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Varkenshaas in blokjes snijden. Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap. Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen. Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan satéstokjes rijgen. Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen. Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stokbrood in plakjes snijden. Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.