Ka­bel­jauw in mos­terd­saus

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes ca. 6 minuten koken. Sugarsnaps schoonmaken en laatste 3 minuten met worteltjes meekoken. Kabeljauw volgens gebruiksaanwijzing met 2 schaaltjes tegelijk verwarmen in magnetron. Peterselie fijn knippen. Krieltjes mengen met peterselie. Kabeljauw met saus over vier borden verdelen. Serveren met krieltjes, worteltjes en sugarsnaps.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.