Ha­ring in to­ma­ten­room­saus

(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
0

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen en sugar snaps schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Krieltjes in 6 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Boter en bieslook door krieltjes scheppen. Haring in saus verwarmen. Haring serveren met bieslookaardappeltjes en groenten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.