Man­gos­moot­hie

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 83

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in blokjes. Leg de mangoblokjes op een plat bord en laat minstens 1 uur in de diepvries bevriezen.
  2. Pureer in een keukenmachine, blender of smoothiemaker de mangoblokjes met de yoghurt en kaneel tot een romige, egale drank. Schenk de smoothie in hoge glazen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Mangosmoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Man­gos­moot­hie

1
1
  • 2 mango's

Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in blokjes.

2
2

Leg de mangoblokjes op een plat bord en laat minstens 1 uur in de diepvries bevriezen.

3
3
  • 700 ml volle boerenyoghurt
  • 1 mespunt kaneel

Pureer in een keukenmachine, blender of smoothiemaker de mangoblokjes met de yoghurt en kaneel tot een romige, egale drank.

4
4

Schenk de smoothie in hoge glazen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.