Man­gos­moot­hie met ko­kos

Tropische verwennerij in een glas.

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch Tropische verwennerij in een glas. 4 personen
2 14

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haal de blaadjes munt van de takjes. Doe samen met de mango, coconut water en coconut cream in de kom van een blender of keukenmachine. Schil de gember, rasp boven de kom en maal 30 sec. tot een gladde smoothie. Verdeel over 4 glazen en serveer direct.

combinatietip:

Lekker met limoensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 35 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Mangosmoothie met kokos

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Man­gos­moot­hie met ko­kos

1
1
  • 5 g verse munt
  • 250 g mango's
  • 500 ml coconut water
  • 165 ml coconut cream

Haal de blaadjes munt van de takjes. Doe samen met de mango, coconut water en coconut cream in de kom van een blender of keukenmachine.

2
2
  • 2 cm verse gember

Schil de gember, rasp boven de kom en maal 30 sec. tot een gladde smoothie. Verdeel over 4 glazen en serveer direct.

combinatietip:

Lekker met limoensap.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.