IJs met man­go­saus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees langs de pitten los. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.
  2. Verdeel de bolletjes ijs over vier bordjes. Schenk de mangosaus ernaast. Garneer met chocolade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23

IJs met mangosaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

IJs met man­go­saus

1
1
  • 2 mango's

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees langs de pitten los. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.

2
2
  • 4 bolletjes vanilleroomijs
  • 4 bolletjes stracciatellaroomijs
  • 4 chocoladeblaadjes

Verdeel de bolletjes ijs over vier bordjes. Schenk de mangosaus ernaast. Garneer met chocolade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.