Ha­zel­noot­soes­jes met ijs

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soesjes laten ontdooien. Hazelnoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en in diep bord laten afkoelen. Bovenkant en zijkant van soesjes dik met duo penotti besmeren. Soesjes in gehakte noten dopen. Soesjes over vier borden verdelen en bol ijs erbij scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.