Rös­ti-ome­let met zalm­snip­pers

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olie in grote koekenpan verhitten, rösti al omscheppend ca. 8 min. bakken. Intussen eieren breken boven grote kom en loskloppen met zout en peper. Rösti en zalmsnippers door ei scheppen. Mengsel in pan doen en afgedekt in ca. 10 minuten tot omelet laten stollen. In kom dressing door sla mengen en sla over vier borden verdelen. Omelet in parten snijden en naast sla leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.