Groen­te­soep met zalm­snip­pers

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groenten schoonmaken en in stukjes snijden. In soeppan kruidenboter smelten en groenten bakken. Soepbasis plus 3 potten water toevoegen en soep aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep 10 min. zachtjes laten doorkoken. Laatste minuut zalmsnippers erdoor roeren. Basilicum fijnsnijden. Soep met basilicum garneren. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 101 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.