Tos­ti's met ra­clet­te­kaas, ven­kel en sel­de­rij

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tosti-ijzer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tosti-ijzer voorverwarmen. Venkel schoonmaken en in zo dun mogelijke plakjes snijden of schaven. Sneetjes brood aan een kant met boter besmeren. Onbesmeerde kanten van 4 sneetjes brood beleggen met raclettekaas en venkel. Blaadjes van selderij erover verdelen en sneetjes royaal bestrooien met peper. Afdekken met resterende sneetjes brood, met besmeerde kanten naar boven. Tosti's in twee porties in ca. 5 minuten in tosti-ijzer goudbruin bakken, tot kaas is gesmolten. Tosti's uit ijzer nemen en diagonaal doormidden snijden.

Tip:

De tosti's kunnen ook in een koekenpan met antiaanbaklaag gebakken worden. Leg dan een deksel op de pan, zo blijft de warmte beter behouden en kan de kaas smelten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.