Ven­kel-to­maat­s­al­sa

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de harde kern uit de venkel en snijd de groente in heel kleine stukjes. Snijd het venkelgroen fijn. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Hussel in een schaal venkel, venkelgroen, tomatenblokjes en knoflookstengels door elkaar. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Bewaar de salsa eventueel afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.