Ri­sot­to met ge­bak­ken ti­la­pia en wit­lof

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Tijm van takjes rissen. In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Intussen tilapiafilet in repen van ca. 2 cm snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Risotto op twee borden scheppen. Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 593 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.