Ri­sot­to met ge­bak­ken rood­baars

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.