Cour­get­te­sa­la­de met ri­sot­to

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgettes schoonmaken en met kaasschaaf in plakken schaven. Courgetteplakken in water met zout ca. 2 minuten koken. Afspoelen met koud water, laten uitlekken en afkoelen. Intussen risotto bereiden met boter volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten in dunne reepjes snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Dressing roeren van azijn en olie. Op smaak brengen met zout en peper. Sjalotjes, tomaatreepjes en dressing door courgette scheppen. Kipreepjes door risotto scheppen en nog 1 minuut meewarmen. Risotto serveren met courgettesalade. Lekker met pittige geraspte kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.