Va­nil­let­ri­f­le met gem­ber­koek en peer­tjes

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • glazen schaal, inhoud ca. 1 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.