Me­loen met sher­ry en gem­ber­crè­me

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 215 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meloen halveren, pitten verwijderen en meloen schillen. Meloenhelften in blokjes snijden. In kom doen, sherry erover schenken en in koelkast minstens 1 uur laten intrekken. Gember fijnhakken.
  2. In kommetje crème fraîche, gember, gembersiroop en citroenrasp door elkaar roeren. Meloen met sherry over vier coupes verdelen. Gembercrème erover verdelen. Licht bestrooien met kardemom.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.