Provençaalse spruitjes
Van deze wintergroente maak je heel eenvoudig een bijzonder bijgerecht.
260 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1 el
123 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 12 - Kerst 2002
Kook in ruim water met zout de spruitjes in 10 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit in een wok de olie en bak de spekreepjes uit. Schep de spruitjes erdoor en bak ca. 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Provençaalse spruitjes
Van deze wintergroente maak je heel eenvoudig een bijzonder bijgerecht.

bijgerecht
2 personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook in ruim water met zout de spruitjes in 10 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit in een wok de olie en bak de spekreepjes uit. Schep de spruitjes erdoor en bak ca. 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
300 g spruitjes
1 el traditionele olijfolie
123 g Provençaalse magere spekreepjes
Dit heb je nodig
wok




