Roer­ge­bak­ken spruit­jes met ver­se gem­ber en ap­pel

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spruitjes schoonmaken en halveren. Ui en knoflook pellen en snipperen. Gember schillen en fijn hakken. Appel schillen en in 16 partjes snijden. Partjes halveren. In wok olie verhitten. Ui, knoflook en gember even fruiten tot het mengsel gaat geuren. Spruitjes toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Laatste 2 minuten appel meebakken. Chilisaus en 1 dl water toevoegen en spruitjes nog ca. 5 minuten laten sudderen tot ze beetgaar zijn. Serveren bij varkensvlees.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.