Roer­ge­bak­ken cham­pig­nons met tah tsai

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom groenten mengen. Cashewnoten in droge koekenpan kort roosteren en in kom overdoen. In kannetje sojasaus, gember en chilisaus door elkaar roeren.
  2. In pannetje scheutje olie verhitten. Groentenmengsel al omscheppend beetgaar bakken. Noten en scheutje saus erdoor scheppen en gerechtje nog even laten sudderen. Lekker met rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.