Stok­brood met me­di­ter­ra­ne room­kaas

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 380 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.