Ve­gas­chnit­zel met ge­bak­ken aard­ap­pel en ge­gril­de groen­ten

Vegetarische topmaaltijd die in een kwartiertje op tafel staat.

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Vegetarische topmaaltijd die in een kwartiertje op tafel staat. 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes met de tijm, peper en eventueel zout 14 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de helft van de resterende olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten op middelhoog vuur 10 min. Schep regelmatig om.
  2. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 5 min. op hoog vuur. Keer regelmatig. Snijd de schnitzels in reepjes. Schep de rucola door de gegrilde groenten en verdeel met de aardappelpartjes en schnitzels over de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 415 mg
  • vezels 15 g
Tags
Ook te zien in

Vegaschnitzel met gebakken aardappel en gegrilde groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­gas­chnit­zel met ge­bak­ken aard­ap­pel en ge­gril­de groen­ten

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 600 g kleine aardappelpartjes met schil
  • 2 tl gedroogde tijm

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes met de tijm, peper en eventueel zout 14 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

2
2
  • 1 el olijfolie
  • 900 g gegrilde groenten

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten op middelhoog vuur 10 min.

3
3

Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 1 el olijfolie
  • 4 vegaschnitzels

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 5 min. op hoog vuur. Keer regelmatig.

5
5
  • 75 g rucola

Snijd de schnitzels in reepjes. Schep de rucola door de gegrilde groenten en verdeel met de aardappelpartjes en schnitzels over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.