Fet­a­crè­me

Frisse topping met een Grieks tintje, die óveral lekker bij is.

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Frisse topping met een Grieks tintje, die óveral lekker bij is. 1 stuks
3 4

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer met beker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verkruimel de feta boven een hoge beker en voeg de crème fraîche en mayonaise toe. Pureer met de staafmixer tot een gladde crème.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 73 g
    waarvan verzadigd 44 g
  • natrium 1.100 mg
Tags
Ook te zien in

Fetacrème

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fet­a­crè­me

1
1
  • 100 g feta
  • 125 g crème fraîche
  • 1 el mayonaise

Verkruimel de feta boven een hoge beker en voeg de crème fraîche en mayonaise toe. Pureer met de staafmixer tot een gladde crème.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.