Coo­le klui­ven

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • knoflookpers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Knip de rol aluminiumfolie in 8 stukken van 15 cm breed. Vouw de folie aan de lange zijde 2 cm terug. Vouw daarna de folie in de breedte dubbel en rol de zijkanten en de onderkant (de kant die niet teruggevouwen is) een beetje op. Druk de bovenkant open zodat er een 'zakje' ontstaat.
  2. Vul de zakjes voor 1/3 met sla en doe er een schepje maïskorrels bij. Zet in elk zakje 2 kipministicks tussen de sla.
  3. Roer een sausje van de mayonaise en crème fraîche. Pel de teentjes knoflook en pers ze uit in een knoflookpers. Roer de knoflook door de mayonaise. Doe eventueel nog wat zout en peper bij het sausje als je dat lekker vindt. Schep het sausje op de ministicks.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 491 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.