Salade van veldsla, peer en ham

Lekker licht lunchgerecht. Makkelijk mee te nemen en zo klaar bovendien!

220 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de ongeschilde peren in kwarten en verwijder de klokhuizen. Besprenkel het vruchtvlees met 1 el citroensap.

  2. Halveer de plakjes ham in de lengte. Wikkel elk stukje peer in een ½ plakje ham. Laat de flageolets uitlekken en meng met de veldsla en rauwkost radijs.

  3. Besprenkel de salade met de dressing en garneer met de peren in ham. Klop de rest van het citroensap met het citroenrasp, de olie, peper en eventueel zout tot een dressing.

  • bewaartipMeenemen? Leg de peer onder in een bakje en de salade erbovenop. Neem de dressing apart mee en schenk deze vlak voor het serveren over de salade.

Salade van veldsla, peer en ham

Lekker licht lunchgerecht. Makkelijk mee te nemen en zo klaar bovendien!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel