Tos­ti met pas­tra­mi, jon­ge kaas en dra­gon­mos­terd

Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti!

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Geen ham of salami, maar pastrami op je tosti! 4 personen
3 5

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 2 koekenpannen met antiaanbaklaag Ø 24 cm

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Beleg de helft achtereenvolgens met ½ plak kaas, wat pastrami en vervolgens weer met ½ plak kaas. Dek af met de onbelegde sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden.
  2. Bestrijk de tosti’s aan beide kanten met boter. Verhit twee koekenpannen met antiaanbaklaag zonder boter of olie en bak de tosti’s 3 min. op laag vuur en vervolgens 3 min. op middelhoog vuur. Keer de tosti's regelmatig.

bereidingstip:

Gebruik je een tostiapparaat, bak de tosti hierin dan in ca. 4 min. goudbruin.

variatietip:

In plaats van mosterd à l’Estragon kun je ook Limburgse mosterd (potje 235 g, Marne) gebruiken. De pastrami kun je eventueel vervangen door kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 825 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Tosti met pastrami, jonge kaas en dragonmosterd

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tos­ti met pas­tra­mi, jon­ge kaas en dra­gon­mos­terd

1
1
  • 8 sneetjes meerzadenbroden
  • 2 el mosterd à L'Estragon

Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de mosterd.

2
2
  • 4 plakken gesneden jonge kaas
  • 100 g pastrami

Beleg de helft achtereenvolgens met ½ plak kaas, wat pastrami en vervolgens weer met ½ plak kaas.

3
3

Dek af met de onbelegde sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden.

4
4
  • 2 el boter

Bestrijk de tosti’s aan beide kanten met boter.

5
5

Verhit twee koekenpannen met antiaanbaklaag zonder boter of olie en bak de tosti’s 3 min. op laag vuur en vervolgens 3 min. op middelhoog vuur.

6
6

Keer de tosti's regelmatig.

bereidingstip:

Gebruik je een tostiapparaat, bak de tosti hierin dan in ca. 4 min. goudbruin.

variatietip:

In plaats van mosterd à l’Estragon kun je ook Limburgse mosterd (potje 235 g, Marne) gebruiken. De pastrami kun je eventueel vervangen door kipfilet.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.