Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie
Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.
645 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
350 g
250 g
150 g
250 g
30 g
125 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 10 2015 - Receptkaarten Allerhande 10 2015
Allerhande Box week 37 2019 - Allerhande Box week 37 2019
Allerhande Box week 22 2017 - Allerhande Box week 22 2017
Allerhande Box Week 37 2018 - Allerhande Box Week 37 2018
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes. Kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo en ui 5 min. Schep de bloemkool erdoor en neem de pan van het vuur.
Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de peterselie fijn.
Giet de pasta af en vang 50 ml kookvocht op. Meng het kookvocht met de roomkaas, peterselie, romaatjes, chorizo en bloemkool door de pasta.
- combinatietipLekker met fijngesneden bieslook.
Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie
Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes. Kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo en ui 5 min. Schep de bloemkool erdoor en neem de pan van het vuur.
Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de peterselie fijn.
Giet de pasta af en vang 50 ml kookvocht op. Meng het kookvocht met de roomkaas, peterselie, romaatjes, chorizo en bloemkool door de pasta.
combinatietip:Lekker met fijngesneden bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni grande
350 g koelverse bloemkoolroosjes
250 g licht pittige chorizo
150 g gesneden uien
250 g romaatjes
30 g verse peterselie
125 g verse roomkaas met kruiden




