Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie

Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.

645 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(135)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 10 2015 - Receptkaarten Allerhande 10 2015

Allerhande Box week 37 2019 - Allerhande Box week 37 2019

Allerhande Box week 22 2017 - Allerhande Box week 22 2017

Allerhande Box Week 37 2018 - Allerhande Box Week 37 2018

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes. Kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo en ui 5 min. Schep de bloemkool erdoor en neem de pan van het vuur.

  3. Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de peterselie fijn.

  4. Giet de pasta af en vang 50 ml kookvocht op. Meng het kookvocht met de roomkaas, peterselie, romaatjes, chorizo en bloemkool door de pasta.

  • combinatietipLekker met fijngesneden bieslook.

Wat vond je van dit recept?

Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie

Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig