Ma­ca­ro­ni met ro­mi­ge pa­pri­kasaus

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook macaroni volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Verhit olie en ui zachtjes in braadpan. Maak paprika's schoon en snijd in blokjes. Bak paprika 5 min met ui mee. Saus en 100 ml water door groente roeren en nog 2 min. verwarmen. Snijd basilicumblaadjes fijn. Verdeel macaroni en saus over vier borden. Bestrooi met kaas en basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Macaroni met romige paprikasaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni met ro­mi­ge pa­pri­kasaus

1
1
  • 400 g macaroni grande
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak paprikamix
  • 1 bakje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

Kook macaroni volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Verhit olie en ui zachtjes in braadpan. Maak paprika's schoon en snijd in blokjes. Bak paprika 5 min met ui mee.

2
2
  • 1 bakje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 1 zakje verse basilicum
  • 1 zakje verse basilicum
  • 1 zakje geraspte pastakaas

Saus en 100 ml water door groente roeren en nog 2 min. verwarmen. Snijd basilicumblaadjes fijn. Verdeel macaroni en saus over vier borden. Bestrooi met kaas en basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.