Zoetzure kip met spitskool en romige kokosrijst

Oost meets west in deze heerlijke curry met kip en spitskool.

655 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3/5

(121)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2015 nr. 10 - Trek in herfst

2015 nr. 10 - Trek in herfst

Allerhande Box week 41 2016 - Allerhande Box week 41 2016

Aan de slag

  1. Breng de kokosmelk met ruim water en eventueel zout aan de kook en kook de rijst met de deksel op de pan op middelhoog vuur in 8 min. gaar Giet af, doe de rijst terug in de pan en laat met de deksel erop staan tot gebruik.

  2. Verhit ondertussen de olie in de wok en roerbak de kip en curry 5 min. Voeg de spitskool en wokgroente toe en roerbak 3 min. Voeg de chilisaus toe en roerbak 1 min.

  3. Snijd de koriander grof. Verdeel de kokosrijst en het kip-groentemengsel over 4 borden en garneer met de koriander.

  • bereidingstipBen je niet zo’n fan van koriander? Laat dit kruid dan achterwege of verminder naar smaak de hoeveelheid.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Zoetzure kip met spitskool en romige kokosrijst

Oost meets west in deze heerlijke curry met kip en spitskool.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig