Aard­bei­en-yog­hurt­s­wirl

Heerlijk fris en fruitig nagerecht met een Amerikaans tintje.

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans nagerecht Heerlijk fris en fruitig nagerecht met een Amerikaans tintje. 4 personen
2 38

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 whiskyglazen

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de chocolade grof. Maak de aardbeien schoon en snijd in kwarten. Meng de aardbeienjam en 2/3 van de chocolade met het yoghurtijs.
  2. Verdeel de helft van de aardbeien over de glazen. Schep het ijs erop en garneer met de rest van de aardbeien en chocolade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Aardbeien-yoghurtswirl

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­bei­en-yog­hurt­s­wirl

1
1
  • 100 g pure chocolade met hazelnoot
  • 250 g aardbeien

Hak de chocolade grof. Maak de aardbeien schoon en snijd in kwarten.

2
2
  • 4 el aardbeienjam
  • 250 ml yoghurtijs

Meng de aardbeienjam en 2/3 van de chocolade met het yoghurtijs.

3
3

Verdeel de helft van de aardbeien over de glazen. Schep het ijs erop en garneer met de rest van de aardbeien en chocolade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.