Doe het water, de bouillontabletten, saus en het 5 kruidenpoeder in een pan. Schil de gember en rasp boven de pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en halveer ze. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over de ruime kommen.
Snijd de paksoi in reepjes. Verdeel de kip, taugé en paksoi over de noedels en schenk de hete bouillon eroverheen. Leg de eieren met de snijkant naar boven in de soep en garneer met de korianderblaadjes.
Noedelsoep
Noedelsoep maken? Noedels zijn snel klaar, eenvoudig te bereiden, veelzijdig én betaalbaar. Dat maakt noedels de ideale basis voor de doordeweekse maaltijd.
Noedelsoep (ramen)
Instructievideo - 02:07 min.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Gerelateerde recepten
Noedelsoep
Noedelsoep maken? Noedels zijn snel klaar, eenvoudig te bereiden, veelzijdig én betaalbaar. Dat maakt noedels de ideale basis voor de doordeweekse maaltijd.

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe het water, de bouillontabletten, saus en het 5 kruidenpoeder in een pan. Schil de gember en rasp boven de pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en halveer ze. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over de ruime kommen.
Snijd de paksoi in reepjes. Verdeel de kip, taugé en paksoi over de noedels en schenk de hete bouillon eroverheen. Leg de eieren met de snijkant naar boven in de soep en garneer met de korianderblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 l kraanwater
3 kippenbouillontabletten
3 el Japanse teriyakisaus
2½ tl 5 kruidenpoeder
3 cm verse gember
4 middelgrote eieren
270 g Hakubaku udon-noedels
300 g paksoi
300 g kip saladevlees Caesar
250 g taugé
15 g verse koriander