Spi­na­zie-bie­ten­sa­la­de met cas­hew­no­ten

Dit groentegerecht is binnen een kwartier klaar! Met crunchy cashewnoten en zoete rozijnen.

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Dit groentegerecht is binnen een kwartier klaar! Met crunchy cashewnoten en zoete rozijnen. 4 personen
2 46

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de bietjes en snijd in partjes. Verdeel met de rozijnen en spinazie over een grote platte schaal en besprenkel met de olie, azijn, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten en serveer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 110 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Spinazie-bietensalade met cashewnoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spi­na­zie-bie­ten­sa­la­de met cas­hew­no­ten

1
1
  • 500 g gekookte bieten

Schil de bietjes en snijd in partjes.

2
2
  • 50 g blanke rozijnen
  • 100 g babyspinazie
  • 2 el olijfolie
  • 3 el balsamicoazijn

Verdeel met de rozijnen en spinazie over een grote platte schaal en besprenkel met de olie, azijn, peper en eventueel zout.

3
3
  • 50 g gezouten cashewnoten

Bestrooi met de cashewnoten en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.