Cour­get­te, biet en spi­na­zie

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 275 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de courgettes schuin in plakken van 1 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar. Snijd de bietjes in parten. Leg ze na 10 min. tussen de courgette.
  2. Klop een dressing van de rest van de olie en azijn. Voeg de sjalot en peper en zout naar smaak toe. Neem de groenten uit de oven en schep om met de dressing, spinazie en rozijnen.

Tip:

Schep de rest van de spinazie door een pasta met tomatensaus.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.